ЛЕЧЕНИЕ НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА
IPL – отстраняване на пигментни лезии IPL фототерапията е високотехнологична медицинска процедура, използваща интензивна пулсираща светлина, чрез която неинвазивно се повлияват различни пигментни лезии по кожата – лунички, петна от слънчево изгаряне, "възрастови петна", мелазма (петна на бременността), белези от акне и много други. При поглъщане на светлинната енергия от меланина, тя се трансформира в топлина, което води до незабавно разрушаване на натоварените с пигмент клетки. За постигане на оптимални резултати са необходими 2-6 процедури, през интервал от 20дни при което настъпва не по-малко от 80 % обратно развитие на пигментациите, като колкото по-повърхностно е разположен пигмента, толкова по-добър е ефекта.
  ЛЕЧЕНИЕ НА РОЗАЦЕЯ
IPL – отстраняване на съдови лезии IPL фототерапията е високотехнологична медицинска процедура, използваща интензивна, пулсираща светлина, чрез която неинвазивно се повлияват различни съдови лезии по кожата на лицето и крайниците – разширени кръвоносни съдове, хемангиоми, naevus flameus (майчини или родилни петна), розацея, пресни (червени) стрии, белези след акне, изгаряне, оперативни интервенции и др. При поглъщане на светлинната енергия от оксихемоглобина, тя се трансформира в топлина, което води до разрушаване на разширените кръвоносни съдове. В зависимост от подбраните параметри и от предпочитания на пациента, може да се работи в режим на селективна фототермолиза, чиито клиничен белег е формирането на синкави петънца (пурпура) или в режим на фотокоагулация, с клиничен белег зачервяване и оток на прицелната структура. Здравите тъкани не се увреждат или се засягат минимално и бързо се възстановяват. Терапевтичният ефект се постига постепенно в рамките на средно шест процедури, при което настъпва не по-малко от 70 % обратно развитие на съдовите лезии.
  Triniti skin series
ЦЯЛОСТНО ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕТО
Triniti 3 процедури в 1 посещение Цялостно подмладяване на лицето: - изравняване на тена - стягане на кожата - третиране на бръчките Подобрете тенът на кожата и структурата й, изгладете бръчките без хирургическа намеса Triniti skin series комбинира най-ефективни съвремени технологии, за да постигнете цялостно подмладяване на лицето. Спестете време и получете невероятни резултати само с 3 процедури за 1 посещение! Всяка Triniti процедура включва: 1. Изравняване на тенът Повлиява на звездовидните кръвоносни съдове, възрастовите петна, неравномерния тен на лицето и увредената от слънцето кожа. 2. Стягане на кожата Refirme™Прицелва се в издайническите белези на остаряването, включително: отпускане на кожата на челюстта и шията, торбичките под очите, смъкване на линията на веждите и назолабиални бръчки. 3. Лечение на бръчки Опъва бръчките и структурата на кожата става по-равна и еластична. Подарете си по-млад външен вид! Как действа? Трите технологии на Triniti skin series – изравняване на тенът, стягане на кожата и изглаждане на бръчките - действат чрез биполярна радио честота и светлинна енергия, които прецизно загряват тъканта в областта, която трябва да се третира и така се стимулира подобряването на кожата отвътре. Колко посещения са необходими? Triniti Ви спестява време в сравнение с другите програми за третиране на тенът на лицето, стягане на кожата и изглаждане на бръчките, като влияе в тези посоки само при едно посещение. Обикновенно 5 - 6 посещения са необходими, за да се завърши програмата Triniti. Болезнено ли е? Повечето пациенти понасят добре процедурата. Същевременно могат да се използват обезболяващ крем или външно охлаждане, за да се намали вашия дискомфорт. Повечето пациенти се връщат към нормалните си дейности веднага след процедурата. Безопасно ли е? Процедурата е безопасна и ефективна за повечето типове и цвят на кожата. Колко време трае процедурата? Цялата Triniti процедура трае 30-40 минути. Ако третирате и врата ще Ви трябват още 15 допълнителни минути. Обикновенно 5 - 6 процедури са достатъчни, като времето между посещения е 20 дни kрасотата на triniti skin series Сега можете да подобрите цвета на кожата на лицето си, структурата й и да се оттървете от бръчките без оперативна намеса – само с 3 процедури в едно посещение. Triniti skin series комбинира три от най-ефективните съвременни технологии за изравняване на тенът, стягане кожата и изглаждане на бръчките, за да постигнете цялостно подмладяване на лицето с минимален дискомфорт и минимално време за възстановяване. Запазете си час за индивидуална консултация сега!Осигурете си красота и дълголетие с нашите програми за възстановяване.